Jajeczka na imprezkę. Trochę z farszem i przepiórcze w łososiu i z pieczarą :)
Farsz do jajek.
Składniki:
6 jajek;
50 g sera żółtego;
50 g szynki;
1 łyżka szczypiorku;
2 łyżki majonezu;
1/2 łyżki kurkumy;
sól, pieprz.
Ser i szynkę kroimy bardzo, bardzo drobniutko. Majonez mieszamy z solą, pieprzem i kurkumą. Ugotowane na twardo jajka kroimy na pół, wyciągamy żółtka. Rozdrabniamy je widelcem. Wszystkie składniki łączymy razem. I układamy na jajkach.
Smacznego!!!
akurat wszystkie kładniki mam w lodówce, fajny przepis , będzie jak znalazł na kolację..wykwintną;)
OdpowiedzUsuńNa imprezie smakowały gościom, więc mam nadzieję że i Tobie będą :)
UsuńBardzo dziękuję za wyróżnienie!
OdpowiedzUsuń